Wij zijn Brasserie Boschdal

De club

De golfvereniging in Prinsenbeek heeft niet voor niets veel trouwe leden uit de wijde omgeving. Wij onderscheiden ons door gastvrijheid en delen u niet bij anderen in gedurende een flight. Onze 9-holes parkbaan heeft tal van waterpartijen, prachtige houtwallen en bunkers op strategische plaatsen, waardoor het niet eenvoudig is uw handicap te lopen! Op het fraaie terras kunt u heerlijk nagenieten van de belevenissen in de baan.

Proef, ervaar, beleef

Bij Brasserie Boschdal heten we u welkom in een prachtige omgeving en staan iedere dag klaar voor een lekkere kop koffie, goede lunch, bourgondische borrel en een smakelijk diner. U bent tevens van harte welkom om hier uw evenementen te vieren, denk hierbij aan familie feesten, bedrijfsbijeenkomsten, trouwerijen, recepties en meer. Deze prachtige locatie leent zich ook perfect voor vergaderingen, die wij graag smakelijk omlijsten. Desgewenst natuurlijk goed te combineren met een golf arrangement. Wij denken graag met u mee voor een perfecte invulling van uw evenement.

Omgeving

De Brasserie is vernoemd naar kasteel Boschdal, een landhuis met een roemrijk verleden. Het kasteel is het meest beroemd geworden toen het ‘Beeks’ verzet tijdens de Tweede Wereld oorlog het kasteel gebruikte als een van de grootste verzet gevangenissen van Nederland. De mooiste fietsroutes en wandelingen combineer je natuurlijk met een bezoek aan Brasserie Boschdal.

CuliNice Catering

Brasserie Boschdal is een onderdeel van CuliNice Catering is een echt Bredaas familiebedrijf waar we met elkaar samen prachtige en smakelijke evenementen neer zetten. Waar en wanneer maakt ons niet zo veel uit, zo staan we regelmatig in de grote kerk met grote meeslepende diners, verzorgen we waanzinnige walking dinners of intieme bijeenkomsten bij mensen thuis. Wat we ook doen, we doen het goed, ook bij het duizendste broodje kaas. Mogen we binnenkort ook voor u werken?

"We staan voor je klaar"

bij Brasserie Boschdal
hamburger