Ek 2024

We vreten ze op!

Hup Holland Hup

Het EK in Duitsland gaat beginnen van 14 juni t/m 14 juli gaat het Nederlandse voetbal team proberen kampioen te worden. Heel Nederland kleurt oranje en de grote schermen worden uit de kast gehaald om de westrijden op groot scherm te kijken. Want het EK is toch altijd magisch en de eerste poule wedstrijden staan al voor de deur, komt Nederland in de kwart finale? Met tegenstanders zoals Polen, Frankrijk en Oostenrijk kan het twee kanten op gaan, maar wij hopen samen het Nederlands elftal aan te moedigen.

Want speciaal tijdens het EK maken we er nog net geen holland house van met alle wedstrijden een passende deal. Niet zomaar een deal, maar eentje afgestemd op het land van de tegenstanders. En als klap op de vuurpijl geven we ook soms drankjes weg, want als Nederland scoort delen wij een gratis drankje uit! Dus laten we hopen dat het Nederlands elftal veel scoort en het eten en drinken rijkelijk vloeit.

Wij zorgen dat je niks te kort komt terwijl je de wedstrijd volgt op het grote scherm. Kom langs en juich samen met ons voor het Nederlands elftal. Zien we jou op 16, 21 en 25 juni ook?

16 juni 15:00 uur — Nederland – Polen 

Geniet van een speciale EK borrelplank, met typische poolse gerechten en 2 biertjes voor €17,50. En wist jij dat het ook vaderdag is 16 juni? Weet je niet wat je moet geven, neem hem mee naar Boschdal voor een gezellige middag voetbal kijken en biertjes drinken samen.

21 juni 21:00 uur — Nederland – Frankrijk

Misschien wel de meest spannende wedstrijd van de poule, gaat Nederland nu al gelijk stunten? Voor zo’n spannende match heb je een goede bodem nodig en we lusten die haantjes rauw. Daarom serveren we speciaal op 21 juni: Halve haan met verse friet, salade en appelmoes nu samen met bier/fris €17,50 
De bodem is gelegd en dan is het nu aanmoedigen!

23 juni 18:00 uur — Nederland – Oostenrijk

De laatste wedstrijd van de poule fase voor Nederland, we zullen snel meer vertellen over wat we dan serveren.

 

Meedoen met de EK Boschdal Cup?

Speel ook mee met onze EK poule en maak kans om een 2-gangen diner met een drankje naar keuze te winnen! Ben jij de echte EK kenner die wel weet wie er het EK gaat winnen, is dit Nederland of toch favoriet Frankrijk die wederom kampioen wordt. Doe mee met de EK Boschdal Cup en blaas iedereen omver met je kennis.

 

hamburger